Skeiv aften - Sandvika + genereasjonsprat

tir19okt18:00tir20:00Skeiv aften - Sandvika + genereasjonsprat

Hva

Velkommen til Skeiv aften Sandvika. Denne kvelden kan du oppleve Hannah Wozene Kvam (kjent fra Queendom) på scenen – og det blir generasjonsprat med et panel bestående av Tore Petterson, Siri Lande, Roma Jara Soto og Line Wallenius. Gratis inngang og åpent for alle – bli med! Finn gjerne veien via facebook-eventet!

Hannah Wozene Kvam er kjent fra fra kunstnergruppen Queendom, er slam-poet og byråkrat. I begge rollene tar hun med seg sitt iboende ønske om at verden har plass til mangfoldet. I alle dets former. Hannah gjester Skeiv aften Sandvika med slam-poesi.

Skeiv aften Sandvika 19. oktober byr på også på generasjonsprat med et panel bestående av:
– Tore Petterson, seniorrådgiver i Humanistene. Petterson, som er kjent blant annet fra NRK-serien Sofa. Petterson har vært en høy og klar stemme i den skeive rettighetskampen siden han sto frem som homofil på 90-tallet.
– Siri Lande er partner i Corinthian Venture Partners – og styremedlem i Oslo Pride.
– Roma Jara Soto, er opprinnelig fra Chile og flyttet til Norge da hun var var 17 år. Er utdannet som ergoterapeut og jobber for tiden som miljøterapeut. I tillegg jobber hun frivillig i organisasjonen Change the world.
– Ordstyrer: Line Wallenius – seniorrådgiver i Humanistene.

► Hvorfor generasjonsprat ◄
Ulike generasjoner skeive har mye til felles, men mye er også annerledes i dag enn for kun ti, tjue eller tredve år siden.
Sosiale medier er én ting som har forandret oppvekstvilkårene til folk de siste årene. I 2021 rammer hets, transfobi, homofobi og rasisme på nye måter, og kanskje mer tilfeldig og fra fremmede oftere enn før, all den tid “anonyme” kontoer i SoMe er mulig å gjemmes seg bak.

Hva har forandret seg og hva er fortsatt det samme som før når det gjelder skeives liv og oppvekst? Og ikke minst, hva kan en gjøre for å forbedre ting?

Sammen med Humanistene og Skeiv Ungdom inviterer FRI Oslo og Viken til Skeiv aften Sandvika 19. oktober 2021 klokken 18:00.

Denne kvelden, som er åpen for alle, byr vi på generasjonsprat om temaet sammen med Tore Petterson, Roma Jara Soto, Siri Lande og ordstyrer Line Wallenius.

Dato: 19. oktober
Tid: 18:00-20:00.
Sted: Sandvika Folkebad
Adresse: Brambanis vei 2, 1337 Sandvika.
Åpent for alle. Vel møtt!

Tid

19. okt 2021 18:00 - 20:00(GMT+02:00)