Skeiv Ungdom Oslo og Viken - årsmøte 2024

tir27feb18:00tir21:00Skeiv Ungdom Oslo og Viken - årsmøte 2024

Hva

Skeiv Ungdom Oslo og Viken arrangerer årsmøte, tirsdag 27. februar 2024 klokken 18:00 i første etasje (det store møterommet) i Mariboes gate 13 i Oslo sentrum. Det serveres pizza et kvarters tid før møtestart, så vær gjerne tidlig ute.

Skeiv Ungdom Oslo og Viken ser etter nye styremedlemmer og valgkomiteen ønsker å snakke med potensielle nye styremedlemmer så snart som mulig.

Link til skjema hvor du kan ta kontakt med valgkomiteen finner du her!

Frist for å melde interesse til valg gjennom valgkomiteen er tirsdag 7. februar. Det vil si at etter fristen kan du kun stille til valg dersom du fremmer forslaget på selve årsmøtet. Ta gjerne kontakt med de på valgkomoa@skeivungdom.no hvis du lurer på om dette kan være noe for deg, vi oppfordrer folk fra hele Oslo og Viken til å søke.

Alle våre medlemmer er hjertelig velkomne. Dersom du ikke har betalt medlemskontingenten for 2024 enda, kan du sende SMS med kodeord SKU til 2380 eller sjekke www.skeivungdom.no/bli-medlem for mer informasjon/kortbetaling. Man må fornye medlemskontingenten årlig, det betyr at hvis du ikke har betalt i løpet av den siste måneden, er du ikke medlem enda. Vi ber om at alle sørger for å ha betalt i god tid før møtet slik at vi slipper å bruke mye tid på godkjenning av medlemmer og håper du blir med oss som medlem inn i det nye året uavhengig av om du kommer på årsmøtet eller ikke.

Dette er din mulighet til å være med å bestemme hva Skeiv Ungdom Oslo og Viken skal arbeide med den neste styreperioden. Årsmøtepapirer vil bli lagt ut på denne linken, du kan allerede se våre gjeldende styringsdokumenter og melde inn endringer til disse via skjema.

Skeiv Ungdom Oslo og Vikens sakspapirer til årsmøte 2024.

Endelig innkalling med alle vedlegg vil bli sendt ut senest to uker før årsmøtet. Har dere ønsker og innspill til budsjett eller arbeidsprogram, kan dere enten sende de inn via skjemaet på Drive nå eller presentere det på årsmøtet.

Lyst til å engasjere deg enda mer?
Vi trenger delegater til Skeiv Ungdoms landsmøte 3.-5. mai i Oslo, ta gjerne kontakt på osloviken@skeivungdom.no allerede nå hvis du kunne tenke deg å dra. Vi dekker både reise, mat og overnatting og det er en flott anledning til å kunne påvirke Skeiv Ungdom enda mer.

 

Tid

27. feb 2024 18:00 - 21:00(GMT+02:00)