Skeive samtaler nr. 1 - 2024, på Pride House i Oslo: Palestina

søn23juni13:00Skeive samtaler nr. 1 - 2024, på Pride House i Oslo: Palestina

Hva

Målet med Skeive samtaler er å finne sammen, snakke om vanskelige spørsmål som har potensial til å splitte det skeive miljøet, slik at vi står bedre rustet til å motstå splittelse.

Diskusjonene omkring skeiv solidaritet med Palestina har blitt særlig aktualisert det siste året, i lys av det pågående folkemordet i Gaza/Palestina.

Panel og mer info: TBA.

Skeive samtaler ble startet i 2023 og det ble gjennomført fire arrangement hvor en tok opp spørsmål som har potensial til å splitte det skeive miljøet. 1.) Om den skeive bevegelsens forhold til arbeidslivet, penger og samfunnet, 2.) Om tilgjengelighet og skeive arrangement, 3.) Om politiet, pride og den skeive bevegelsen, og 4.) Om tema for Pride i Norge – om ønsket effekt av og påvirkning på det.

Skeiv Verden, Pasientorganisasjonen for kjønnsinkongruens (PKI) og FRI – foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold inviterer til en ny Skeiv samtale, denne gangen om Palestina.
Arrangementet finner sted på Pride House, som er et stort politisk verksted og en lang rekke ulike panelsamtaler, debatter, foredrag, workshops og mer på Legenes hus i Oslo sentrum fra 22. til 26. juni under Pride-uka.

Tid

23. juni 2024 13:00(GMT+02:00)