Trans og mangfoldskafé – Oslo

fre21juni18:00Trans og mangfoldskafé – Oslo

Hva

FTPN i samarbeid med PKI Norge og FRI Oslo-Viken ønsker igjen velkommen til mangfoldskafe i Oslo. Denne gangen på en fredag! Kafeen er åpen for alle, er gratis og har ingen aldersgrense. Om du er under 18 år, så ta gjerne med en voksen.

Vi gjentar suksessen fra sist og bestiller pizza til alle som kommer. I tillegg serverer vi kaffe, te og mineralvann. Si fra om matallergier/intoleranser ved å sende en melding til FTPN på facebook eller til oslo@ftpn.no. Om ønskelig, ta gjerne med medbrakt mat eller bestill egen mat fra f.eks. Foodora. Vi ønsker å bidra til flere treffsteder for alle kjønnskreative personer i hele Norge. Vi ønsker derfor velkommen til mangfoldskafe i Oslo for alle transpersoner og allierte. Dette inkluderer selvfølgelig også ikke-binære. Hos oss er det trygt å utforske kjønn eller kjønnsidentitet og finne fellesskap med andre transpersoner. Om du ønsker å skifte til annet kjønnsutrykk før kafeen har vi tilgjengelige rom. Vi åpner dørene for dette tidligst kl 17. Gi oss et hint i forkant om du har behov for å skifte om.
FTPN disponerer hele lokalet til Batteriet Oslo alene.

Flott om du melder deg på arrangementet på facebook, eller ved å sende en epost til oslo@ftpn.no slik at vi får en ide om hvor mange som kan tenke seg å komme.
Og til slutt. Velkommen til en trygg mangfoldskafe for alle i Oslo.

OBS. Korrekt adresse er Fredensborgveien 22F. Ring på hos «Batteriet Oslo».
Bruk denne lenka for å finne helt riktig adresse: https://maps.app.goo.gl/zCpf7UFMXiFPqzZC7

Tid

21. juni 2024 18:00(GMT+02:00)