Til ansatte i skolen, helsepersonell som møter eldre voksne i sin jobb og alle andre som er interessert. Få med deg to åpne og gratis webinarer denne uken:

Onsdag 21. april fra klokken 10:00-12:00 er du invitert til webinaret «Seksualitet, kropp og funksjonsforutsetninger i eldre alder».

Meld deg på her:
https://zoom.us/webinar/register/WN_jEeHs9O9QDi-uQLKCJX_Ow 

Torsdag 22. april fra 10:00-11:30 er du invitert til webinaret «Kjønnsmangfold i skolen»

Meld deg på her:
https://zoom.us/webinar/register/WN_OKB_lg7tQ8m5JGD6KEoDbg 

 

Mer info:

Seksualitet, kropp og funksjonsforutsetninger i eldre alder

I webinaret «Seksualitet, kropp og funksjonsforutsetninger i eldre alder»  spør vi: Hvordan påvirker fysiske og intellektuelle funksjonsforutsetninger seksualiteten i eldre alder (og omvendt)?

Til å svare på dette og mer har vi invitert Suzann Larsdotter, sexolog fra RFSU, om vil snakker om aldring, kropp og seksualite, Wenche Fjeld, fra Høgskolen i Innlandet, som vil snakke om intellektuelle funksjonsnedsettelser, aldring og seksualitet, Annette Solberg, fra Likestillingssenteret, som vil snakke om «Veileder for seksualtekniske hjelpemidler» og Anette Remme, fra FFO, som vil snakke om funksjonshemming og seksualitet og erfaringer fra Sex som funker.

Målgrupper for prosjektet er eldre voksne og helsepersonell som møter eldre voksne.

Onsdag 21. april fra klokken 10:00-12:00
Webinar: Seksualitet, kropp og funksjonsforutsetninger i eldre alder.
Meld deg på her:
https://zoom.us/webinar/register/WN_jEeHs9O9QDi-uQLKCJX_Ow 

Kjønnsmangfold i skolen

I webinaret «Kjønnsmangfold i skolen» ønsker Inga Marte Torkildsen, byråd i Oslo for oppvekst og kunnskap, velkommen. Og vi spør vi hvordan skolen kan bli en trygg og inkluderende læringsarena for barn og ungdom som bryter med normer for kjønn? For å svare på dette og mer får vi et foredrag av Viljar Eidsvik, prosjektleder i Skeiv kunnskap, det blir kommentarer av Aleks Gosto, rådgiver i Skeiv Verden og Stine Bang Svendsen, førsteamanuensis i pedagogikk ved NTNU. Deretter blir det en sesjon med spørsmål og kommentarer fra publikum.

Målgruppen for webinaret er alle som jobber i skolen, men alle som er interessert i temaet er velkommen til å delta. Spørsmål kan stilles på chat underveis i webinaret, og blir besvart mot slutten. Spørsmål kan stilles både til foredragsholder og til de som holder kommentarene.

Torsdag 22. april fra 10:00-11:30
Webinar: Kjønnsmangfold i skolen
Meld deg på her:
https://zoom.us/webinar/register/WN_OKB_lg7tQ8m5JGD6KEoDbg