Bildet: #skamFRI er spalten der FRI-folk får deg til å tenke, hvor vi tipser deg om alt fra skeive konserter og kultur i Oslo og Akershus, til film og annet skeivt på internett. Illustrasjonsfoto. 

#skamFRI helg: De fine folka som står bak Girls Club, Everysome og Det Gode Selskab er denne helgen med på å arrangere to gøyale fester (fredag og lørdag). Tema for begge festene er «A drop of love» og målet er å gi plass til grenseløs, fri og ærlig kjærlighet.

Mye kjærlighet kan du også oppleve denne helgen på Lesbisk turlag-tur, Golden ladies-dansekveld, «playdate» for regnbuefamilier og på filmkveld med LAW.

En god og #skamFRI helg ønskes alle!   

Fredag

På fredag er det klart for «A drop of love»-fest nummer én for helgen. LAWO er stedet, og de fine folka i Girls Club, Everysome og Det Gode Selskab er med å arrangere. Her blir det drag med Princessilicious, DJs og fest.  Arrangørene oppfordrer deg til å kle deg opp i noe blått, rosa og/eller turkis. “A Drop of Love” er tema – og målet er å gi plass til grenseløs, fri og ærlig kjærlighet. Les mer!

Om dette ikke er arenaen for deg kan du kanskje bli med ut i naturen i stede. Gruppa vår Lesbisk Turlag inviterer til kveldstur i Lillomarka og kan love deg dette: Bål, koselig prat, drikke, mat, flotte damer og lys i mørke. Les mer!

Lørdag

På lørdag er det på Elsker det skjer. Fra klokken 18:00 inviteres alle voksne damer til kvinneaften med gruppa vår Golden Ladies i første etasje. Inger Myhre Hansen er vertskap og Dj Tone & Hanne snurrer platene på årets siste fest med Golden Ladies. Aldersgrense er 25 år (arrangementet Golden Ladies lages hver tredje eller hver fjerde lørdag i måneden). 

Klokken 22:00 er det så klart for helgens «A drop of love»-fest nummer to og det inviteres til en ekstra heftig og fargerik kveld på Elsker med dragshow, DJs og mye, mye mer. Temaet er igjen «A Drop of Love» – for å skape et mer åpent samfunn – fordi kjærligheten ikke kjenner noen grenser. Kjærligheten skal kunne være ærlig og fri. ID: 20 år. Les mer! 

Søndag

På søndag inviterer Regnbuefamilier i FRI OA til «playdate» på Hurlumheihuset på Sofiemyr fra klokken 14:00. Gruppa arbeider for å synliggjøre skeive familier og homofile, lesbiske, bifile og transpersoner (lhbt) som omsorgspersoner, og er også et nettverk som lager sosiale treff for barn og voksne. Meld deg og dine små på og kom i kontakt med folkene som deltar: Event på facebook! 

Søndag kveld arrangerer så gruppa vår LAW – Lesbians After Work filmkveld på FRI i Tollbugata 24.  Bli med i gruppa på facebook, og unn deg litt søndagskos! Les mer!

Om #skamFRI 

#skamFRI er spalten på ⇒FRI OA-bloggen som utfordrer din skeive komfortsone, som pusher grenser.

Noe er søtt. Noe er viktig. Noe er hel-queer. Vi vil at du skal utvide din forståelse for hva som er innafor – uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvordan du ser ut.

#skamFRI er spalten der FRI-folk får deg til å tenke. Og en spalte hvor vi tipser deg om alt fra skeive konserter og kultur i Oslo og Akershus, til film og annet skeivt på internett.