Inviterer til FRI Open Mic Night

Brita Brekke og FRI ønsker velkommen til FRI Open Mic Night onsdag 30. oktober på Skatten i Oslo: Lez be proud!

FRI inviterer for andre år på rad til FRI Open Mic Night i Oslo – og byr på en kveld hvor publikum får høre gode, skeive historier som inspirerer. Hør – blant mange andre – historien om da kvinnekvelden ble arrangert første gang.

– Vi gleder oss til å høre og oppleve morsomme, fine og interessante historier fra de som møter opp. Til å lage rammen rundt historiene denne kvelden har vi fått med oss Sofia Knudsen Estifanos og Christine Marie Jentoft som vertskap, sier Brita Brekke, leder av FRIs fylkeslag i Oslo og Akershus.

I løpet av kvelden får du gode, lærerike og morsomme historier levert av kjente og mindre kjente lesber og bi/pan-kvinner i og rundt miljøet. Her får du både servering i baren og en matbit om du ønsker det. FRI feirer denne kvelden L-ordet og alt lesbisk, bi og pan.

– Det er noe unikt over stemningen når vi samles på tvers av generasjoner og deler historier. Det finnes så mange gode historier der ute, ofte historier som på et vis også handler om oss selv. Jeg gleder meg ekstra til denne kvelden, sier FRI-leder Ingvild Endestad.

Lez is more – og – lez be proud

Sofia Knudsen Estifanos og Christine Marie Jentoft er det eminente vertskapet for kvelden. Og blant historiefortellerne er Vigdis Bunkholdt, Aase Andreassen, Mona Hovland Jakobsen og Jan Elisabeth Lindvik.

–  Målet med kvelden er å få frem et mangfold av historier fra folks liv. Vi har snakket med noen personer på forhånd som vil dele historier, men vil gjerne ha flere! Ta gjerne kontakt med oss om du vil dele noe på forhånd, men det går an å ta mikrofonen spontant på onsdag også, avslutter FRI OA-leder Brita Brekke og ønsker velkommen.

►Open FRI Night – finn arrangementet på facebook!

Dato/tid: Onsdag 30. oktober klokken 18:00 – 21:00.
Sted: Skatten (tidligere Nord & Natt).
Adresse: Hagegata 24 (Tøyen Torg)
ID: 18 år.
Inngang: Gratis.
Har du lyst til å fortelle en historie? Kontakt oss på brita@frioa.no så lager vi en avtale.