FRI på Oslo Pride 2022: Sommerens vakreste eventyr og hovedstadens viktigste festival (i følge oss selv:-)), Oslo Pride, arrangeres fra og med helgen 17. juni til og med mandag 27. juni.

På programmet står over 200 arrangement for store og små, for unge og mindre unge. FRI bidrar med en rekke programpunkter, gjennom hele festivalperioden. Vi håper folk strømmer til og deltar på så mye som mulig. For under festivalen er det mange ulike opplevelser som venter på deg:

Oslo Pride er en kulturfestival fylt med scenekunst, musikk, show og fester.

Oslo Pride er en festival med hundrevis av gratisarrangement, drevet av frivillighet (bli med som frivillig!), som er åpne for alle – og er en festival fylt med debatter og foredrag – hvor diskusjonene går varme og engasjementet er høyt.

Oslo Pride er en festival hvor ulike aktører i organisasjonslivet og i miljøet sammen skaper innholdet.

Oslo Pride er en festival hvor skeive og trygge møteplasser skapes. Hvor fellesskap kan oppleves. Hvor skeiv kjærlighet og mangfold leves.

Bli med og feir Oslo Pride! Oversikt over alle arrangement finner du på oslopride.no, og under har vi listet ut våre bidrag og programpunker under festivalen. Vi ønsker alle en god og HAPPY PRIDE!

Riktig god Pride ønskes. Husk å sjekk ut HELE programmet på oslopride.no!

 
► Oslo Pride er del av frivilligheten i FRI.
Bli medlem i FRI og støtt frivilligheten som drive Oslo Pride!
Medlemskap koster kun 100 kroner PER ÅR for pensjonister/studenter/uføre og 250 kroner PER ÅR for andre.