Velkommen til FRI respons med minikonsert fra stuen til Tuva fra Valkyrien Allstars, rett til stuen din.

 

3. desember klokken 20:00 tilbyr vi våre medlemmer en minikonsert fra stuen til Tuva fra Valkyrien Allstars, rett til stuen din. Dette er FRI Oslo og Vikens siste FRI respons-arrangement i 2020 og forhåpentlig et bidrag til en litt bedre førjulstid, nå som mye er avlyst og nedstengt.

Påmelding til konsert

For å få med deg konserten legger du igjen e-postadressen din i skjemaet her, så får du en eksklusiv direktelenke rett i innboksen din noen timer før konsertstart.

Litt om konserten:
Tuva Livsdatter Syvertsen og Erik Sollid ble kjent med hverandre da de var ungdommer i Bærum Spellemannslag. I 2006 startet de bandet Valkyrien Allstars sammen med Ola Hilmen. De dyrket den tradisjonelle norske folkemusikken og prøvde samtidig å lage egen ny musikk.

Snart 15 år senere driver de fortsatt med noe av det samme men uttrykket har forandret seg i løpet av 6 album. Folkemusikken er bedre gjemt og Tuva har skrevet så og si alt av tekstene på de seneste albumene. Instrumentering og besetning har også forandret seg.

Idag består Valkyrien Allstars av Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid, Martin Viktor Langlie og Magnus Larsen Jr.

I oktober 2020 gav bandet ut albumet «Slutte og byne». Albumet har fått overveldende anmeldelser, og bandet har aldri vært bedre.

Konserten med Tuva Livsdatter Syvertsen og Erik Sollid vil gi et innblikk i livene og musikken til to som har spilt og sunget sammen i over 20 år.

► Innspillsmøte før konsert

Før konserten er alle medlemmer i FRI Oslo og Viken invitert til innspillsmøte om neste års arbeid.

Dine innspill er helt avgjørende for at vi skal kunne jobbe for politiske saker som påvirker ditt liv, og sosiale tiltak som er relevante for deg og alle medlemmer i hele FRI i Oslo og Viken.

– Hvilke sosiale tilbud/møteplasser/aktiviteter ønsker du at det skal tilbys der du bor?
– Hvilke politiske saker er du opptatt av?
– Hva mangler kommunene i Viken av konkret politikk for skeive?

Under møtet vil vi også fortelle hvordan litt om hvordan du eventuelt kan starte en aktivitet der du er 🙂

Innspillsmøte – logg deg på Zoom

Vi ser frem til å møte og høre fra deg!

Logg deg på her 3. desember 18:30 her for å gi dine innspill.

Påmelding til konsert 3. desember 20:00 i skjemaet her.

 

Bli medlem!
Stå opp deg selv, for mangfold, PRIDE og frihet – si nei til rasisme, diskriminering og hat! Ingen rettigheter eller framskritt kommer av seg selv. Støtt arbeidet som pågår året rundt – bli medlem! 

FRI Oslo og Viken er et fylkeslag i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH og DNF 48). Vi arbeider for likestilling og mot diskriminering av personer som bryter med normer for kjønn og seksualitet i Norge og i resten av verden. Vær fri – vær den du er: Lesbisk, homofil, bi/pan, trans, interkjønn eller skeiv (lhbtis). Les mer om FRI Oslo og Viken her!