FRIvilligsamling – del en – for nøkkelpersoner

FRI Oslo og Akershus ønsker velkommen til årets første aktivitets- og frivilligtreff for alle nøkkelpersoner i organisasjonen fredag 20. januar.

Om du er med i en faggruppe, ledelse eller styret i festivalen vår, Oslo Pride, eller er med i styre og stell i en av våre 19 andre aktivitetsgrupper, håper vi å se deg til både seminar og fest på fredag (se program i påmeldingskjemaet under).

Gratis mat og drikke – del to – fest for alle frivillige

Alle andre frivillige er hjertelig velkommen fra klokken 20:30 (etter seminardelen). FRI OA byr da på mat og drikke, det blir quiz og annet gøy, alt for å gjøre stas på alle som bidrar frivillig i organisasjonen – uansett hvilken gruppe du er aktiv i.

 

Bildende påmelding / påmeldingsfrist er onsdag 18. januar.
Rent praktisk er det bindende påmelding på grunn av innkjøp av mat og drikke. En del går sikkert videre ut når lokalet stenger 23.30. Fredshuset ligger i Møllergata 12 ved utestedet Oslo camping. 

Det er heis i lokalet, men det er dessverre en liten trapp på vei inn til den. Vi hjelper deg selvsagt inn og opp om du trenger assistanse.

Har du spørsmål kan du kontakte FRI OA-leder og kveldens vert Hans på  928 00 215 eller  hans@frioa.no

FRIvilligsamling og fest  
Dato: Fredag 20. januar
Sted: Fredshuset, Møllergata 12

 

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchDOc6FRIqVkG0_zb1oBlRqfao9InEVhyyE8_3m7eHo7qldw/viewform?embedded=true" width="760" height="2000" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Laster inn ...</iframe>