Hvorfor du skal bli vår nye styreleder i FRI Oslo og Viken i 2022!

Bildet: Styret i FRI Oslo og Viken for perioden 2020-2021. Du har nå muligheten til å ta over stafettpinnen som leder etter Nils-Erik Aasen Flatø (nummer fire fra høyre i bildet). 

Hvorfor du skal bli vår nye styreleder i FRI Oslo og Viken i 2022!

 

Fordi alle skeive skal kunne leve sine liv, uavhengig kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk og seksualitet – uten å møte diskriminering på sin vei.

Som leder av FRI Oslo og Viken er du med på å ivareta alle våre skeive liv, med fokus på arbeidet i Oslo og i kommuner i Viken.

Uansett hvem vi som skeive er, kan en ikke ta for gitt at rettigheter opparbeidet gjennom tidene eller holdninger til oss, som tidligere er endret til det gode, vil bestå.

Arbeidet for gode og trygge liv fortsetter. Hvis du vil lede an i dette arbeidet – da er du vår nye styreleder.

Meld deg som kandidat til styreleder-vervet nå!

Hvis ledervervet ikke er for deg, men du kjenner noen du tror er aktuelle – tips gjerne vedkommende om at vi nå er på jakt etter ny leder!

Stikkord til styreledervervet:
Frivillighet.
Rettighetsarbeid.
Pride.
Frihet.
Antirasisme.
Feminisme.
Aktivisme.
Skeiv politikk, og skeives plass, rettigheter og utvikling i samfunnet.

Og skeive folk kan være lesbiske, homofile, bi/pan – skeive kan være cis-personer og transpersoner, ikke-binære og intersexpersoner. Skeive kan være gender-queere og gender-fluid. Skeive kan være dragqueens, dragkings, fetisjister og BDSMere. Vi kan ha ulike funksjonsvariasjoner, kan være enestående, monogame, polyamorøse, aseksuelle eller aromantiske. Og skeive kan ha røtter fra alle verdens land.

 

Interessert i å lede an i arbeidet?

  • Les valgkomiteens innlegg om styreledervervet, som ikke lenger innebærer frikjøp, her  – eller ta direkte kontakt med valgkomiteen på e-post: vk@friosloviken.no.
  • Styrets arbeidsprogram for inneværende periode finner du her!
  • Detaljer om årsmøtet 2022, hvor medlemmene stemmer fram vår nye styreleder, finner du her!