#skamFRI romjul og nyttårsfeiring 2018: Som intomore.com skrev tidligere i år – «Flere tiår har gått siden legender som Prince og David Bowie først begynte å rive ned forutintatte forestillinger om seksualitet og kjønn, men arven etter dem føles nå mer enn noensinne.»

Arvtakerne etter Prince og Bowie er mange og uttrykkene er mangfoldige – og uansett om du skal ut på fest eller ei i romjula eller på nyttårsaften – her er noen artister med tilhørende videoer som skeivet til 2018 på inspirerende vis.

Ta gjerne videoene og musikken med som inspirasjon dit du skal eller er.

God romjul og godt nytt år ønskes alle. Vi gleder oss til 2019,
hilsen alle oss i FRI Oslo og Akershus!

FRI Oslo og Viken

Et fylkeslag i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Bli medlem – støtt arbeidet!

FRI Oslo og Viken
E-post: hei@friosloviken.no
Telefon: 22606860

Adresse:
Mariboes gate 13, 0183 Oslo.

Organisasjonsnummer: 994268821

Gå til aktuelt, nyheter og blogg:

Aktivitetsgrupper - Skeive aktiviteter i Oslo og Akershus (og Viken)

Islolert pga Covid-19?

Regnbuetelefonene

Ta kontakt med Regnbuetelefonen!

Mer fra bloggen vår: #FRIytring

Pride i skolen

Pride i skolen: Et signalt om at man ønsker å være en skole for alle, uavhengig av seksuell orientering, kjønnsuttrykk og kjønnsidentitet.

Å flagge for det gode

Som ny innbygger av Østfold for over to år siden, på oppdagelsesferd i nærmiljøet i indre Østfold, kom jeg over en oppslagstavle. På oppslagstavlen var det en plakat av Den nordiske motstandsbevegelsen. Plakaten viste en regnbue krysset over.

Gjevjon skaper ubegrunnet frykt

#FRIytring: Retorikken til Tonje Gjevjon bygger opp en grunnløs frykt, blant annet, for at for butche lesber og tomboys skal korrigeres og presses inn i behandling. Det er en frykt og en argumentasjon som mange kan relatere seg til, men dette er en grunnløs frykt og...
X
X