Oslo Pride er et magisk mangfold. Kjærligheten bobler over i byen vår. Og i sentrum av det hele står FRIvilligheten.

Bilde: Pride Park i Spikersuppa 2018. Foto: Charlotte Gustafsson.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.frioa.no%2Fmagisk-mangfold%2F&width=450&layout=standard&action=like&size=large&show_faces=true&share=true&height=80&appId=445333698818943" width="450" height="80" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Oslo Pride arrangeres av FRIvillighet. Når du danser deg svett på Klubben eller i EuroZone i Pride Park, oppdager nye favorittband på hovedscenen eller deltar på lesbisk speed-dating på FRI-standen (fredag 18:00) – vit at et team av frivillige står bak planleggingen av det hele.

Vi håper folk nyter festivalen vår, og verdsetter den frivillige innsatsen som er helt avgjørende for at pride blir arrangert. Hundrevis av folk i ulike roller arbeider tusenvis av timer for å få festivalen vår arrangert. Resultatet er hundrevis av gratisarrangement og et magisk mangfold.

Midt oppi dette finner du BamseScenen i Pride Park. En scene som bygger fullt og helt på solidaritet, hvor alle artister stiller opp gratis.

BamseScenen er det forestillinger for barn, det er poesi, allsang, quiz og konserter i fleng. Artistene, skeive som streite, stiller opp gratis, og lager et program som kan ta pusten fra enhver.

Fredag 29. juni er det blant annet Norgespremiere på The Phantom of the Opera, og lørdag avsluttes et tettpakka program på BamseScenen med rockekonsert med OSLOCITYFUCKBOY.

På BamseScenen, som i hele Pride Park og byen forøvrig, bobler det helt over av kjærlighet og mangfold.

Vi kombinerer også Pride-festen med faglig påfyll, debatt og kultur på Pride House, og utfordrer deg med tidenes skeive kunstutstilling «Shameless» på Youngstorget.

Så folkens, nyt festivalen og besøk Pride House og Pride Art på Youngstorget!
Besøk Pride Park i Spikersuppa! Kom og dans med oss på Klubben og i EuroZone, og bli med og nyt konsertene og alt som skjer på BamseScenen og på hovedscenen.

Happy Pride!

Fredag 29. juni:
Gratis inngang – Pride Art og Pride House på Youngstorget – åpningstid: 12:00-23:00.
Gratis inngang – Pride Park i Spikersuppa – åpningstid: 15:00-00:00.

Lørdag 30. juni:
Gratis inngang – Pride Park i Spikersuppa – åpningstid: 12:00-00:00.
Oslo Pride parade: Oppstilling for kjøretøy klokken 11:00, oppstilling for folk fra 12:00 og avgang klokken 13:00.

Sjekk ut hele programmet på www.oslopride.no!

PS!
Lesbisk speed-dating er forøvrig den perfekte oppvarmingen før Girls Club & DRAMAqueen – Official Oslo Pride Party inntar Rockefeller (billett) fredag kveld.
Lørdag er hovedfesten Skeiv Natt – Oslo Pride Official Closing Party (billett).