Engasjer deg og bli frivillig i Familienettverket

Familienettverket i FRI Oslo og Akershus ønsker seg flere engasjerte frivillige.

Nettverket består av foreldre til skeive, og er til for å hjelpe foreldre som har spørsmål om kjønn og seksualitet. Hvordan går man for eksempel fram om du lurer på om ungen din er skeiv, eller trans?

I Familienettverket som foreldre til skeive frivillig opp overfor andre foreldre som trenger noen å lufte sine tanker og spørsmål til.

Det fleste av “samtalene” foregår via facebook-siden til Familienettverket og via e-post. På denne måten er det mulig å gjøre en god innsats som betyr mye for andre, og det i ro og mak når man har ledig tid.

Familienettverket trenger også frivillige som har lyst til å engasjere seg for å bidra til at barnehager, skoler og andre arenaer ungene våre vokser opp i blir trygge, og at helsevesenet møter ungene våre med kompetanse og respekt. Nettverket vil gjennom dette bidra til at foreldre ikke sitter alene på hver sin tue og jobber for sitt barn på hver sin skole, eller lege, eller sportsklubb. Hvis vi samler oss kan vi lære mer av hverandre, støtte hverandre og øke trykket for alles beste. Da kan vi oppnå mer.

I tillegg samles nettverket til samtaler og møter seg imellom, og FRI Oslo og Akershus-kontoret bistår med det vi kan for å støtte arbeidet i gruppa.

Og når sommeren kommer og pride-sesongen er i gang, da samles Familienettverket under sitt banner og går fremst i paraden under Oslo Pride sammen med FRI.

►Det arrangeres informasjonsmøte med Familienettverket i FRI OA onsdag 24. januar.

Har du lyst til å engasjere deg og hjelpe foreldre av skeive som trår opp stier som du er allerede er godt kjent med? Da ønsker vi kontakt med deg – send oss gjerne en e-post på kontakt@frioa.no eller meld fra til oss i skjemaet under!

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Melding» type=»textarea»][/contact-form]