Frivillig: Engasjer deg, delta og bidra til å skape et mer åpent og inkluderende samfunn for all mennesker. 

  1. Hjem
  2. Om FRI Oslo og Viken
  3. Frivillig - bidra og engasjer deg i FRI Oslo og Viken

Bli med som FRIvillig i FRI Oslo og Viken

Bli frivillig: I FRI Oslo og Viken-familien jobbes det tusenvis av frivilligtimer i året for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn for all mennesker. Du kan bidra mye eller bare litt, og også være med som frivillig hele eller deler av året. 

Engasjer deg, bli med og skap sosiale møteplasser, fest eller festival:

1. Engasjer deg i styret!

Styret i FRI Oslo og Viken (FRI OV) bistår og støtter oppunder hele frivilligheten i Oslo og Viken. Frivilligheten besår av  over 30 ulike grupper og festivaler. Vi støtter oppunder Pride i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Jessheim, Son og Hallingdal, med flere. Vi driver også Regnbuvenn i samarbeid med flere organisasjoner.

Stikkord: Frivillighet. Rettighetsarbeid. Pride. Frihet. Antirasisme. Feminisme. Aktivisme. Skeiv politikk, og skeives plass, rettigheter og utvikling i samfunnet.

Ta kontakt med valgkomiteen i FRI Oslo og Viken om du ønsker å bidra i styrearbeidet! Send en e-post til vk2024@friosloviken.no!

Styret i FRI OV velges på årsmøtet 2024 – lørdag 24. februar klokken 14:00-17:00. Årsmøtet arrangeres i Mariboes gate 13, Oslo (og digitalt). 

 

2. Bidra direkte i PRIDE!

Pride i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Jessheim, Son og Hallingdal – ønsker du å bidra direkte inn i en av festivalene som er del av FRI Oslo og Viken-familien?

Bidra i Oslo – meld deg på som frivillig her!

Bidra i en av festivalene våre i Viken – send oss en e-post: hei@friosloviken.no!

 

3. Bidra i våre aktivitetsgrupper

I FRI Oslo og Viken-familien finnes en rekke grupper og aktiviteter, som alle drives frivillig. Du kan engasjere deg i disse, i så stor eller liten grad du ønsker.

Les om gruppene våre!

Regnbuetelefonene
4.  Bli telefonvenn eller besøksvenn-frivillig

Skaper gode samtaler med og motvirke ensomhet blant voksne skeive mennesker (lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner eller transpersoner).

Meld deg som frivillig – og som mottaker av telefonvenntjenesten – les mer på regnbuetelefonen.no!

5. Bor du ikke i Oslo eller Viken?

FRI finnes i mange av landets fylker. Les mer på hjemmesiden som rommer resten av FRI i Norge.

6. Savner du et tilbud?

Vil du starte en gruppe eller aktivitetet i Oslo eller Viken som du lurer på om kan passe inn i FRI Oslo og Viken-familien? Da vi vil gjerne ha deg med på laget og hjelper deg med å komme i gang med en ny gruppe eller aktivitet!

Ta kontakt med oss på e-post – hei@friosloviken.no om om din idé. Vi kan bidra med noen oppstartsmidler, til promotering i våre kanaler og kontakt med medlemmer, hjelp til å utarbeide nettside og logo som del av friosloviken.no, og du får hjelp og støtte fra et kontor som arbeider med å følge opp frivillig aktivitet hele året. 

7. Bli medlem!

Din rett til å være deg – støtt arbeidet!
Lesbisk, homofil, bi/pan, trans, interkjønn eller skeiv (queer) – og andre venner og allierte: Stå opp for mangfold, PRIDE og frihet – si nei til diskriminering, rasisme og hat.

Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vi. Bli medlem og støtt frivilligheten og arbeidet som pågår året rundt. 

FRI Oslo og Viken

Et fylkeslag i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Bli medlem – støtt arbeidet!

Lurer du på noe – kontakt oss gjerne!
E-post: hei@friosloviken.no
Telefon: 22606860

Adresse:
Mariboes gate 13, 0183 Oslo.

Organisasjonsnummer: 994268821

Gå til aktuelt, nyheter og blogg:

Regnbuevenn – få en venn eller bli en venn!

FRI Oslo og Viken er et fylkeslag i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH og DNF 48).