Historie - FRI Oslo og Viken

 

Gammel, grå og homo

Prosjektet ”Gammel grå og homo” ble gjennomført i 2006. Ansvarlig for prosjektet var Christian Møllerop, daværende leder av LLH Oslo og Akershus – et fylkeslag av LLH – Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring. Konklusjonene fra arbeidet ble oppsummert i rapporten “Gammel, grå og homo” og var basert på erfaringer fra 21 lesbiske, homofile og bifile deltakere i alderen 59 – 82 år.

Prosjektet ”Gammel grå og homo” ble gjennomført i 2006. Ansvarlig for prosjektet var Christian Møllerop, daværende leder av LLH Oslo og Akershus – et fylkeslag av LLH  – Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring, nå FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Konklusjonene fra arbeidet ble oppsummert i rapporten “Gammel, grå og homo” og var basert på erfaringer fra 21 lesbiske, homofile og bifile deltakere i alderen 59 – 82 år.

Les og last ned rapporten her!

Homohistorie: FRIhet i 45 år – jubileumsmarkering og fest

Fredag 21. april 2017 inviterte (da ved navnt) FRI Oslo og Akershus til åpen og gratis jubileumsmarkering og fest på Ingensteds i Oslo.

Vi markerte da at det hadde gått 45 år siden straffelovens paragraf §213 ble opphevet – en lov som gjorde sex mellom menn ulovlig i Norge. FRI OA markerte jubileumet og inviterte venner og medlemmer til å høre Kim Friele, Gerd Brantenberg og Geir Hagland – sentrale frontkjempere og nøkkelpersoner i kampen for å fjerne loven i 1972. Her er hele samtalen i opptak.

X
X