Din rett til å være deg - støtt arbeidet!

Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.

Bli medlem og støtt det vedvarende arbeidet for et åpent, rettferdig og mangfoldig samfunn hvor det er plass til alle, uavhengig kjønn, kjønnsuttrykk eller seksualitet!

SMS-innmelding: Beløpet trekkes fra din mobilregning i løpet av seks uker.
Eller meld deg inn via dette skjemaet.

Kroner 200.- Send sms med kodeord FRI og din e-postadresse til 2380.

Kroner 100.- For støttespillere, studenter, pensjonister og arbeidsledige: Send sms med kodeord FRI2 og din e-postadresse til 2380
.

Kort om FRI

Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.

FRI Oslo og Viken er det største fylkeslaget i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Vi jobber hver dag, hele året for deg og dine rettigheter. FRI Oslo og Viken jobber for at alle som bryter med samfunnets normer for kjønn og seksualitet – lesbiske, homofile, bifile, trans, inter- og queerpersoners liv – i Oslo og Viken skal kunne leves best mulig.

 
FRI Oslo og Viken er arrangøren bak Oslo Pride, og sammen med oss og alle våre grupper kan du delta på hundrevis av arrangement hvor du treffer andre skeive gjennom året.

Kort om vår historie

FRI har endret navn flere ganger opp gjennom historien. Det første konstituerende møte for den første norske sammenslutningen for homofile ble avholdt 20. mai 1950. Navnet ble Forbundet av 1948 – Norsk seksjon av Det Danske
Forbundet af 1948.
1. februar 1953 ble navnet på organisasjonen endret til Det Norske Forbundet av 1948 (DNF-48). 29. november 1992 ble LLH dannet ved at DNF-48, fellesorganisasjonen for homofil bevegelse og Arbeidsgruppe for homofil frigjøring ble sammenslått.
I 2016 endrer så LLH navn til FRI.
Les mer om vår historie her!
X
X