Bildet: Oslo Pride Parade 2014. Foto: Jørgen Schive/Oslo Pride

Oslo Prides generalforsamling ble arrangert på kontoret til FRI Oslo og Akershus (FRI OA) mandag kveld. Her ble Heidi Nordby Lunde og Annett Brohmann valgt inn i festival-styret.

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=http%3A%2F%2Fwww.frioa.no%2Foslo-pride-styret-styrket%2F&layout=button_count&size=large&mobile_iframe=true&appId=445333698818943&width=84&height=28" width="84" height="28" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

– Med Nordby Lunde og Brohmann med i Oslo Pride-styret har vi nå et svært bredt sammensatt og kompetent styre, sier leder i FRI OA, Hans Heen Sikkeland.

Heidi Nordby Lunde er kjent som Høyre-politiker, foredragsholder og som bloggeren Vampus. Annett Brohmann jobber i Nordic Cruise Services og har vært i Visit Oslo i mange år, hvor hun blant annet har jobbet med internasjonal presse.

– Takk til styret, ledelsen og alle fagsjefer

Oslo Pride-styret består med dette av Lars Arnesen (styreleder), Gudrun Jevne, Inger Kristin Haugevje, Stein Runar Østigaard, Hallvard Øren, Annett Brohmann og Heidi Nordby Lunde.

– Med et framtidsrettet styre, svært dedikerte folk i ledelsen og med kompetente fagsjefer på plass kan vi trygt si at festivalen vår er i gode hender, sier Sikkeland.

FRI OA-styret retter en stor takk til hele Oslo Pride-styret, ledelsen og fagsjefene for jobben som er lagt ned i perioden med Oslo Pride 2016 og med planleggingen av 2017.

Det er FRI OA-styret, ved valgt leder, som formelt sett utgjør generalforsamling i selskapet Oslo Pride. FRI OA utnevner styret i festivalen, hvis mandat er å arrangere Oslo Pride – Pride House, Pride Park og paraden – og som gjennom det skal bidra til skeivt engasjement og økt anerkjennelse i det offentlige, det private og i organisasjonslivet ellers under festivalperioden.

Oslo Pride skal skape trygge og inkluderende møteplasser for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet. Gjennom festivalen skal Oslo Pride synliggjøre bredden av skeiv kultur og bidra til økt annerkjennelse av kjønns- og seksualitetsmangfoldet.

Bli med på festivalen vår, Oslo Pride, fra fredag 23. juni til søndag 2. juli!

www.oslopride.no