Bilde: Under Mzansi Pride fredag 2. november i Kulturkirken Jakob kan du oppleve Sør-Afrikanske Nakhane.

#Skamfri fredag – denne helgen (2.–4. november) er det rene pridetilstander i Oslo. En god og #skamFRI helg ønskes alle!

Fredag kveld er det Mzansi Pride i Kulturkirken Jacob.

Oslo World lager en festkveld sammen med Skeiv Verden og festivalen vår Oslo Pride. Ta på deg danseskoa, fyll hjertet med kjærlighet og bli med!

På Mzansi Pride opplever du tre spennende artister – FAKA, Nakhane og Moonchild Sanelly – som gir et inntrykk av den svimlende bredden i den kulturelle og sosiale revolusjonen som pågår i Sør-Afrika for tiden. Og etter konsertene blir det klubb-kveld med Jozi Nights. 

Bli med – les mer!

Gratisarrangement på Oslo World:

Oslo World byr også på et fullspekket, åpent og gratis seminarprogram i løpet av festivalen. Dans, kunstutstillinger, filmvisning og mye mer er på programmet.

Få for eksempel med deg sesjonen på Dansens hus med Thomas Talawa Prestø på lørdag. Sjekk det ut!

Skeivt filmseminar med B. Ruby Rich på plakaten (påmelding)

Denne helgen er det i tillegg klart for Z filmtidsskrift og Norsk filmklubbforbunds årlige filmseminar.

Tema i år er skeiv film, og du kan få med deg en rekke foredrag og filmvisninger lørdag og søndag. B. Ruby Rich, som er utropt høyesteprestinne for feministisk og queer filmkritikk, er blant dem du kan møte på seminaret.

Seminaret, som det er påmelding til, er et samarbeid mellom Z filmtidsskrift, Norsk filmklubbforbund, Norsk filmkritikerlag, Melk og Oslo Fusion. Filmelskere – dette seminaret er for deg – les mer og meld deg på her! 

En god og #skamFRI helg ønskes alle venner!

Om #skamFRI fredag

#skamFRI er spalten på FRI OA-bloggen som utfordrer din skeive komfortsone, som pusher grenser.
Noe er søtt. Noe er viktig. Noe er hel-queer.
Vi vil at du skal utvide din forståelse for hva som er innafor – uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvordan du ser ut.
#skamFRI er spalten der FRI-folk får deg til å tenke. Og en spalte hvor vi tipser deg om alt fra skeive konserter og kultur i Oslo og Akershus, til film og annet skeivt på internett.