Nytt tilbud til skeive med psykisk utviklingshemning

PUST UT med FRI

I samarbeid med ildsjeler som til daglig jobber med personer med psykisk utviklingshemning setter FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold i Oslo og Akershus (FRI OA) nå i gang et nytt tilbud: PUST UT.

PUST UT skal være sosiale og inkluderende treff hvor lesbiske, homofile, bifile, panfile eller transpersoner med psykisk utviklingshemming kan møtes og snakke fritt om kjønn og seksualitet. Første treff – fredag 10. februar – arrangeres i kafeen inne på Sjøsiden Kurs- og møtesenter, som du finner inne Østbanehallen på Oslo S.

PUST UT skal være et arrangement og et fritt rom hvor personer med psykisk utviklingshemning kan treffe andre som kanskje kjenner seg igjen i og har skeive tanker, følelser og behov. Til noen av treffene vil spennende personer inviteres for å snakke og holde foredrag/innledninger, og det vil alltid være hyggelig vertskap som kan mye om kropp og følelser tilstede.

Det er planlagt tre treff vinteren 2017: Fredag 10. februar, fredag 10. mars og fredag 21. april. Treffene er rusfrie, varer fra 16:30 til 19:00 og det blir servert mat og drikke hver gang. Ta gjerne med deg ledsager eller en nær venn til PUST UT-treffene.

Har du spørsmål?

Kontakt oss i FRI – Foreningen for kjønns- og seksaulitetsmangfold i Oslo og Akershus på telefon 22606860 eller på e-post oslo@frioa.no.

PUST UT:  Personer med psykisk utviklingshemning treffes sosialt og trygt.

Dato: Fredag 10. februar
Tid: 16:30 – 19:00
Sted: Sjøsiden Kurs- og møtesenter, som du finner inne i Østbanehallen på Oslo S.

Vel møtt!

 

FRI Oslo og Akershus - Engasjer deg, støtt frivilligheten og bli medlem!

FRI Oslo og Akershus – Engasjer deg, støtt frivilligheten og bli medlem!