Bildet: Fra «Senior-pride i Oslo 2023». Foto: PRJ.

Velkommen til seminar for alle aktivitetsgrupper, lokallag og prider i Oslo og Viken – hvor vi skal lære av hverandre, bli inspirert og gå inn i 2024 med nytt pågangsmot!

Sted: i FRIs lokaler i Mariboesgate 13.
Tid: Fra klokken 11.00 til 17.00.
Dato: Lørdag 13. januar 2024.

Frist for påmelding 15. desember 2023.

Påmeldingsskjema finner du her!

Mer om seminaret

I 2024 er det 50 år siden den første offentlige punktmarkeringen for skeives rettigheter i Oslo, det en kan kalle et pride-lignende arrangement, ble avholdt i hovedstaden.

DNF 48, FRIs forgjengerorganisasjon, var arrangøren av Oslos første skeive demonstrasjon og markering på Universitetsplassen 27. juni 1974.

Nå har 50 år gått – og spørsmålet er så – hva er det det store vi-et kjemper for i 2024? Hva er felles for alle oss som arrangerer ting for skeive – alle grupper/aktiviteter/prider i FRI Oslo og Viken? Hva kjemper vi for i 2024?

Velkommen til seminar for alle aktivitetsgrupper, lokallag og prider i Oslo og Viken – hvor vi skal lære av hverandre, bli inspirert og gå inn i 2024 med nytt pågangsmot!

Sted: i FRIs lokaler i Mariboesgate 13.
Tid: Fra klokken 11.00 til 17.00.
Dato: Lørdag 13. januar 2023.

Arrangementet er gratis.

Dagen avsluttesmed en felles middag i Oslo.
Middagen er gratis for alle grupper/prider/aktiviteter som er del av FRI Oslo og Viken-familien – det vil si FRI Oslo og Viken dekker middagen for to – 2 – personer i gruppen/aktiviteten/priden dersom den er med i FRI OV-familien). Har du spørsmål er det bare å kontakte oss på hei@friosloviken.no.

Program:

Styret i FRI Oslo og Viken jobber med det endelige programmet, men dagen vil by på ulike bolker med inspirasjon og læring for alle som arrangerer skeive treff, grupper, prider osv i vår region:

  • Kunnskapsdeling mellom de ulike gruppene og aktiviteter, og presentasjon av noen av aktivitetsgruppene, hvordan en jobber og lykkes med å skape nettverk osv.
  • Hvorfor det er viktig med aktiviteter hele året, i tillegg til Pride.
  • Hvordan nå ut – hvordan engasjere folk i sosiale medier?
  • Sikkerhet.
  • Økonomistyring.
  • Pride-tema 2024.
  • Hvordan sikre politisk deltagelse uten å være partipolitisk. Hvordan kan alle som arrangerer ting påvirke lokalt gjennom utvalg og rådsstrukturer i kommunene.
  • HKS – kompetanseheving om behandlingstilbudet for transpersoner og ikke-binære.
  • Hva skjer med FRI Oslo og Viken etter storfylket Vikens oppløsningen.

Frist for påmelding 15. desember.

Påmeldingsskjema finner du her!

Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet i påmeldingsskjema om det er ting du ønsker å lære mer om eller som du mener bør settes fokus på under dette seminaret. Vi ønsker deltagelse fra så mange som mulig – alle som er nøkkelpersoner, sitter i et styre eller andre frivillige tillitsvalgte i gruppene som eksisterer for skeive i Oslo og Viken. Endelig program kommer innen 5. desember – før påmeldingsfristen.