Bilde: Fra venstre – Inger Myhre Hansen og Aasmund Robert Vik, seniorgeneraler i FRI Oslo og Viken,  Kari Ødelund Danielsen og Sol Gangaas fra Kirkens bymisjon ved inngangen til Engelsborg ressurssenter, hvor Senior regnbuetreff med FRI blir nyåpnet 10. september 2020. Foto: Petter Ruud-Johansen. 

Etter mange gode år på Kampen flytter Senior regnbuetreff med FRI nå til Grunerløkka og Engelsborg ressurssenter, som driftes av Kirkens bymisjon.

Det ble en koronastengt vårsesesong for regnbuetreffet, og etter et par digitale seniorarrangement i våres er det klart for nyåpning av vårt skeive regnbuetreff for seniorer på Engelsborg 10. september 2020.

Med flyttingen av treffet opprettholder vi samarbeidet med våre gode venner i Kirkens bymisjon. I det vi flytter får treffet også nytt tidspunkt. Treffet vil denne høsten starte klokken 11:00 og vare til 13:00.

Treffet blir avholdt på Engelsborg ressurssenter, hvor tilbud som Løkka+ og helsestasjon for eldre holder til. På Engelborg er det scene, kafe og flere smårom for en rekke aktiviteter gjennom uka.

Kornonahensyn og påmelding

Regnbuetreffet blir avhold i hovedrommet på Engelsborg, hvor det er plass til 40 personer – og det etter at alle korona-forholdregler er ivaretatt. Normalt sett kan lokalet romme minst 120 mennesker.

Av koronahensyn ber vi alle som ønsker å delta om å melde seg på, slik at vi, blant annet, kan sørge for at vi ikke må avvise noen i døra. Du kan ringe FRI Oslo og Viken på dagtid mellom 09:00 og 15:00 eller melde fra om at du kommer på nett (se påmeldingslink nederst i saken).

Bilde: Anders Rogg, kjent blant annet fra Tramteateret, gjester regnbuetrettet 10. September og holder minikosert. Foto: Privat.

Program for nyåpning

På plakaten under nyåpningen av Senior regnbuetreff med FRI er heising av regnbueflagget i flaggstanga utenfor senteret, det blir musikk og det blir minikonsert med Anders Rogg, det blir taler, kake, kaffe og forfriskninger.

Anders Rogg ble et kjent ansikt gjennom Tramteaterets TV-serier på 70- og 80-tallet. Rogg spilte figuren Leon Latex i TV-seriene om Pelle Parafins Bøljeband og hadde høy kjendisfaktor.

Rogg kom tidlig ut av skapet som homofil, i et intervju med ungdomsbladet Det Nye i 1981. Han har senere deltatt aktivt innenfor homomiljøet i Norge, både som musiker og inspirasjonskilde.

10. september 2020 på Regnbuetreff med FRI åpner Anders sangboka si og det blir gjenhør med Tramteatersanger pluss litt til.

Regnbueflagget skal heises – og vi får besøk av bydelsdirektøren

Som del av arrangementet blir det også høytidelig heising av regnbueflagget – presis klokken 11:00 utenfor Engelsborg ressurssenter.

Inger Myhre Hansen og Aasmund Robert Vik er seniorgeneralene i FRI Oslo og Viken som tar deg godt imot. Ellen Kirkaas, bymisjonens kultur- og frivilligleder, står også for noen musikalske innslag.

Til nyåpningen har vi også invitert Ellen Oldereid, Bydelsdirektør, Bydel Grünerløkka, til å holde en liten tale, og det blir appeller ved Kirkens bymisjons virksomhetsleder, Sol Gangaas og av leder av FRI Oslo og Viken, Nils-Erik Flatø.

Vel møtt alle skeive seniorer – alle lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner og transfolk. Regnbuetreffet er også åpent for alle venner av skeive seniorer.

 

► Påmelding 10. September – klikk her!.

 

NB! Alle datoer for senior regnbuetreff høsten 2020 – separat påmelding hver gang:

24. september – påmelding – klikk her!

8. oktober – påmelding – klikk her!

22. oktober – påmelding – klikk her!

5. november 2020 – påmelding – klikk her!

19. november 2020 – påmelding – klikk her!

3. desember 2020 – påmelding – klikk her!.

17. desember 2020 -påmelding – klikk her!