Skeiv håndarbeidsklubb: Bli med i vår skeive håndarbeidsgruppe og bli kjent med andre skeive som liker håndarbeid!

Mandag 13. januar 2020 er alle er velkomne uansett kjønn, seksualitet, uttrykk, alder eller hva som helst.

Ta med deg det håndarbeidet du selv holder på med, enten det er strikking, hekling, broderi, tegning, makramé, origami … hva du vil, så lenge det ikke er bråkete eller grisete.

Ta kontakt!

Hvis du har lyst til å være med, men ikke har en kreativ hobby fra før som passer, kan du ta kontakt med oss på forhånd, så finner vi noen som kan lære deg en teknikk du er nysgjerrig på.

Men, dette er i første rekke ikke noe kurs, bare et sosialt sted å møtes over strikkepinnene, geriljabroderiet eller hva det er du holder på med.

NB! Du kan ikke regne med å ha tilgang på mye bordplass.

FRI Oslo og Akershus spanderer kaffe, te og noe enkelt å bite i. Vi passer på at alt er vegansk og glutenfritt, men gi beskjed hvis du har en allergi eller noe som vi bør ta hensyn til i tillegg til dette.

Spre ordet 🙂

Vi møtes annenhver mandag (oddetallsuker) fra klokken 18:00-20:30 i FRI OAs lokaler i Mariboes gate 13. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Ta gjerne med en venn, mora di eller naboen!

Delta gjerne på facebook-arrangementet!

Dato: Starter mandag 13. januar 2020.
Deretter mandag 27. januar, mandag 10. februar, mandag 24. februar, mandag 9. mars og mandag 23. mars (siste før påske).

Tilbudet er gratis for medlemmer i FRI. Bli medlem!
Hvis du ikke er medlem, betaler du kr. 20,- per gang (Vipps: 139291).

Skeiv håndarbeidsklubb

Hvem: Heming Welde Thorbjørnsen er primus motor.
Hva: Starter skeiv håndarbeidsklubb (omtrent som en strikkekafé) og trygg møteplass personer av alle kjønn, uttrykk og seksualiteter.
Hvor: I FRIs nye lokaler i Maribosgate 13.

Her har vi omkledningsrom for transpersoner, om det er ønskelig å reise i et annet uttrykk.

Tid: 18:00-20:30
Dato: Starter mandag 13. januar 2020.
Deretter mandag 27. januar, mandag 10. februar, mandag 24. februar, mandag 9. mars og mandag 23. mars (siste før påske).

Se flere aktivitetsgrupper i FRI Oslo og Akershus her!