FRI og Skeivt arkiv har gått sammen om å lage Skeiv kalender 2018. Inntektene går direkte til FRIs lokale arbeid og frivilligheten i organisasjonen vår.

Slik bestiller du av FRI Oslo og Akershus – kroner 285.-

  1. Vipps kroner 285.- til 139291 (Betal til: FRI Oslo og Akershus) 
  2. Skriv inn din adresse i innbetalingen (meldingsfeltet i Vipps).
  3. Vi sender kalenderen til deg innen en uke – portoen er inkludert. Kalenderen henter du ut på ditt lokale postkontor.

NB! Bestillingsfrist for å få kalenderen tilsendt før julaften: 14. desember.

Kalenderstørrelse:

A3 – 30 cm bred – 42 cm høy.

Kjøp Skeiv Kalender 2018.

Kjøp Skeiv Kalender 2018.

 

Skeiv kalender 2018 har blitt til etter samarbeid mellom Skeivt arkiv og FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Kalenderen viser at rettighetskampen for skeive har tatt opp i seg viktige og alvorlige tema, men ofte på en humoristisk, glad og ironisk måte. Vi håper at mange vil få et gledelig gjensyn med aktivismen de selv deltok i, mens andre vil hente inspirasjon og glede fra en viktig del av vår felles historie.

FRI har siden 1950 arbeidet for skeives rettigheter i Norge og i resten av verden. Først som Det norske forbundet av 1948 (DNF-48), deretter som LLH, før vi ble FRI i 2016.

Skeivt arkiv tar vare på, dokumenterer og formidler skeiv historie – det mangfoldet av skeive historier som utgjør vår felles fortelling.

Rettighetskampen i Norge var lenge fokusert på – og utkjempa av – aktivister som definerte seg som lesbiske kvinner og homofile menn. Mangfoldet i Norge i dag inkluderer flere identitetskategorier som lesbisk, homo, bi eller trans (lhbt), mens andre framhever identitet som mer flytende og identifiserer seg som kjønnsskeiv, ikke-binær, genderqueer, eller skeiv.

Kontakt gjerne Skeivt arkiv dersom du har innsill på innholdet i kalenderen.