Skeiv kunnskap ønsker tirsdag 10. november velkommen til åpent og gratis webinar for skoleledelse og undervisningsinspektører. Byråd for oppvekst og kunnskap i Oslo kommune, Inga Marte Thorkildsen, innleder om hvordan Oslo Kommune jobber med å skape en inkluderende skole for skeive.

Påmelding kreves – se link under.

I workshopen spør vi videre: Hvordan kan skoler ivareta skeive elever og ansatte? Hvilke utfordringer møter transkjønna ungdom i skolehverdagen? Hvordan kan skoler jobbe mot bruk av stereotyper og skjellsord, og hvordan kan skolen være en inkluderende arbeidsplass?

Skeiv Kunnskap tilbyr et webinar for skoleledelse om hvordan man kan skape normbevisste og inkluderende skoler som er trygge for elever som bryter med normer for kjønn og seksualitet. Gjennom en blanding av foredrag og refleksjonssamtaler i mindre grupper får skoleledelsen både kunnskap om kjønns- og seksualitetsmangfold og verktøy for å skape en inkluderende skole.

Tidspunkt: Tirsdag 10. november fra klokken 13:00 til 15:00.
Sted: På Zoom.
Målgruppe: Skoleledelse, undervisningsinspektører, rådgivere og sosiallærere

Program:
Hvordan arbeider Oslo Kommune for å skape en inkluderende skole for skeive? Byråden for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, åpner webinaret.
Normer, kjønn og seksualitet i skolen. Workshop av Viljar Eidsvik fra Skeiv Kunnskap.

Påmelding:
Du melder deg på webinaret her!

Webinaret arrangeres av Skeiv kunnskap – FRI Oslo og Vikens kompetansehevingsprogram for Oslo kommune, i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune. Du kan lese mer om Skeiv kunnskaps arbeid her