Fellesverket Drammen – Drammen Røde Kors, FRI Oslo og Viken og Skeiv Ungdom Oslo og Viken skal i samarbeid starte Skeiv ungdomskafe. Frivillige fra Drammensområdet ønskes velkommen til informasjonsmøte onsdag 19. august. 

Skeiv ungdomskafe i Drammen blir i første omgang et trygt sted for skeiv ungdom, unge voksne og venner. Lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner, transfolk – alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet – og venner, ønskes velkommen når dørene åpnes senere i høst. Skeiv ungdomskafe i Drammen skal arrangeres én gang i måneden. 

Meld deg på informasjonsmøtet her

Frivillige fra Drammensområdet søkes

For at Fellesverket Drammen, FRI Oslo og Viken og Skeiv Ungdom Oslo og Viken skal kunne arrangere Skeiv ungdomskafe som et trygt og inkluderende tilbud er vi avhengig av at engasjerte frivillige melder seg til rollen som vertskap. 

Alle som er nysgjerrige eller interessert i å stille opp som frivillige verter er herved invitert til informasjonsmøte onsdag 19. august klokken 18:00 i lokalene til Fellesverket Drammen. 

På informasjonsmøte møter du Fellesverkets miljøarbeider, Emily Brown, leder av FRI Oslo og Viken, Nils Erik Aasen Flatø og leder av Skeiv Ungdom Oslo og Viken, Filip Sommerseth, som gir deg en innføring i hvordan være vertskap, samt innføring og opplæring knyttet til kjønns- og seksualitetsmangfold. 

Påmelding til informasjonsmøte

Som frivillig på Skeiv ungdomskafe Drammen er du tilrettelegger for en viktig sosial arena for ungdom (og det eneste tilbudet for skeive ungdommer i byen, foruten egne arrangement under Drammen Pride). Du er den som anerkjenner ungdommen med en gang de kommer innenfor døren, du er den som inkluderer, utfordrer og tar deg tid til en prat med ungdommene. 

Er dette noe du kan tenke deg å bidra med som frivillig? Da ønsker vi deg velkommen til informasjonsmøte onsdag 19. august. 

Du trenger ikke være skeiv selv for å være frivillig vertskap på Skeiv Ungdomskafe. 

Meld deg på informasjonsmøtet her

Dato: Onsdag 19. august
Tid: 18:00-20:00
Sted: Fellesverket Drammen – Drammen Røde Kors – 1. etasje i TV4 bygget på Strømsø Torg.
Adresse: Torgeir Vraas pl 4.

Krav til deg som frivillig:

  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må levere begrenset politiattest.
  • Gjennomføre intervju og obligatorisk opplæring.
  • Undertegne og overholde etikk- og taushetserklæring
  • (Disse punktene går vi også gjennom på møtet 19. august klokken 18:00.)

Har du spørsmål? Ring FRI Oslo og Viken på telefon 22606860 eller send en e-post til hei@friosloviken.no