Oppdatert 27.10.2020.

FRI Oslo og Viken avlyser all aktivitet i Mariboes gate 13 frem til etter påske, og vi utsetter inntil videre også sosiale treff og andre arrangement utenfor vårt eget hus.

I solidaritet med alle de av oss som trenger beskyttelsen vi som samfunn kan skape – en beskyttelse vi sammen kan øke gjennom å unngå å utsette hverandre for smittefare – utsetter vi alle fysiske møteplasser og sosiale treff i Mariboes gate 13. Dette i tråd med nasjonale myndigheter og Oslo kommunes råd og føringer.

MEN, selv om de fysiske møteplassene er avlyst og utsatt, finnes det muligheter til å sosialisere, delta og å engasjere seg på internett – sjekk ut vår kalender for skeive digitale arrangement!   

___________


Generell informasjon fra Oslo kommune

Koronaviruset og konsekvensene av det gjelder oss alle – derfor litt generell informasjon:

Alle Oslos innbyggere med helsefaglig kompetanse, som ikke allerede er i aktiv tjeneste, oppfordres nå om å melde seg til innsats. Meld deg her!

Generell informasjon fra Oslo kommune, som har tilgjengeliggjort informasjon om Koronaviruset på flere språk:

  • Polsk: Oslo – Informacja na temat koronawirusa
  • Engelsk: Oslo – Information about the Corona virus
  • Spansk: Oslo – Información sobre el coronavirus
  • Urdu: Oslo – کرونا وائرس ی � بارے مں معلومات
  • Arabisk: Oslo – معلومات حول فیروس کورونا
  • Somali: Oslo – Macluumaad ku saabsan xanuunka
    koronavirus
  • Tyrkisk: Oslo: Korona virüsü hakkında bilgi
  • ->https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/informasjon-pa-flere-sprak/ 

I tillegg kan rådgivningskontoret for syn og hørsel i Oslo kommune bidra med informasjon til personer med synshemming.

Samtidig finnes det generell informasjon på 24 språk tilgjengelig på nettsidene til Folkehelseinstitutett.

 

___________

 

 

FRI: Alle arrangement på kontoret er utsatt

Vi utsetter alle arrangement her hos oss og stenger våre lokaler fordi vi til sammen er veldig mange som bruker disse daglig. Det mest ansvarlige nå er å være føre var. Vi må alle må gjøre det vi kan for å forhindre Koronasmitte – og på den måten bidra til å øke beskyttelsen til de av oss som trenger det.

Alle arrangement på huset er altså utsatt.


FRI: Tilbud utenfor huset også utsatt

 

Aktiviteter i gruppene våre og treff utenfor huset, som organiserte turer, treninger og lignende, skal også avlyses. Og møter skal gjennomføres per telefon eller over internett – igjen i solidaritet med de av oss som trenger beskyttelsen.

Tilbud utenfor vårt eget hus er med det utsatt. Ta kontakt med oss, eller direkte med din gruppe/aktivitet, om du har spørsmål: kontakt@frioa.no.

 

FRI: Våre pride-festivaler 

 

Festivalene våre, Oslo Pride, Jessheim Pride og Drammen Pride følger aktivt med på utviklingen og konsekvensene av korona-viruset. Festivalene våre gjør forebyggende tiltak internt, oppdaterer publikum fortløpende dersom større tiltak blir aktuelle for arrangementene, følger helsemyndighetenes råd og er i tett dialog med alle samarbeidspartnere. Per dags dato kan en som alle andre si lite om situasjonen 100 dager frem i tid. Kontaktpunkter vedrørende festivalene våre er post@oslopride.no, hei@drammenpride.no og kontakt@jessheimpride.no.

Endringer av råd fra myndigheter og ny informasjon kommer i disse dager fort. Det betyr at hva vi fra kontorets side gjør av tiltak framover også vil kunne endres raskt. I tillegg er det viktig at alle våre medlemmer, frivillige og ansatte følger FHIs til enhver tid gjeldende retningslinjer og råd.

 

Igjen – vi utsetter altså all aktivitet i Mariboes gate 13, og utsetter alle eksterne arrangement, i solidaritet med alle de av oss som trenger beskyttelsen vi som samfunn kan skape.

Vi håper alle står sammen for å forhindre spredning av Koronaviruset – sammen, men langt fra hverandre rent fysisk.

Og igjen – selv om de fysiske møteplassene er avlyst og utsatt, finnes det muligheter til å sosialisere, delta og å engasjere seg på internett – sjekk ut vår kalender for skeive digitale arrangement!   

Ta vare på hverandre.

Mvh
alle oss i FRI Oslo og Viken

X
X