FRI Oslo og Akershus og gruppa vår LAW – Lesbians After Work inviterer til Strap-on jentesexdebatt og workshop søndag 22. april i Langhuset på SALT Art – Music.

Det blir først strap-on debatt (se panelet under), og så workshop i hvordan du lager din egen strap-on harness, med Kaja Glenne Lund som instruktør. Arrangementet er for alle kvinner som har sex med kvinner.

Hvordan ser en bra strap-on ut? Har alle lesber strap-on sex? Fungerer virkelig strapless dildoer og hva gjør jeg feil strappen bare sklir ut? Hvordan sier jeg egentlig ifra om hvordan jeg liker det? Under denne debatten utforsker vi dette og gir deg svar.

Kanskje vil du overraske kjæresten med nytt leketøy, eller hvorfor ikke imponere på neste one night stand? Uansett blir det en uforglemmelig dag der vi diskuterer akkurat det du gått og lurt på!

Velkommen som du er til SALT i sentrum av Oslo, på adressen Langkaja 1. Vi holder til i Langhuset hele søndagen (Salt finner du vis a vis Oslo havnelager – fem minutters gange fra Oslo S).

Program søndag 22. april – 2018

? 12.00 – 13.30
Strap it on – strap it on! Paneldebatt om strap-on sex for kvinner som har sex med kvinner

Our strapqueens and guides are:

Monica Aasen
Lene Wikander
Kaja Glenne Lund
Hanne Grasmo

Som ordstyrer fungerer Susanne Demou Øvergaard

►Tilgjenglighet:
Jentesexdebatten er gratis og åpen for alle.
Lokalet er rullestolvennlig.
Dørene åpner 11.30.
18 års aldersgrense, drikke kan kjøpes i baren

 

? 13.30-14.30
Pause

? 14.30- 17.30
DIY Harness Workshop by Kaja

Denne workshopen er en mulighet til å lære hvordan du kan lage din egen strap-on harness. Strap-on harnessen vi skal lage består av noen sykkelslanger som settes sammen med trykknapper med en ring i midten. Ringen kan brukes til å gi en strap-on dildo et feste, slik at den blir festet til kroppen til den som har på seg harnessen. Harnessen er enkel å lage, og ved hjelp av et par verktøy, godt humør og tålmodighet kan hvem som helst lage den!

Bli med på workshop og få med deg et leketøy i din størrelse og passeform hjem! Dildo ingår ikke.

Om workshopholder Kaja:

Jeg som holder workshopen heter Kaja Glenne Lund og har holdt mange av disse workshopene siden 2010. Jeg jobber som lysdesigner, og har også jobbet mye med resirkulererte sykkelslanger til harnesses, lommebøker, kortholdere eller smykker. I denne workshopen bruker vi kun ubrukt materiale.

?? OBS – påmelding til workshop og priser ??

Vi har begrenset med plasser, påmelding skjer via law@frioa.no med fullt navn og hvilken prisgruppe du/dere tilhører. Vi gir beskjed på email hvis du får plass, eller hvis du havner på venteliste ved avbookinger. Ønsker du ikke være på venteliste, si ifra. Du skal være minst 18 år.

►FRI-medlemmer: gratis
Studenter/uføre/pensjonister: 100 kr (Medlemsskap i FRI for studenter osv koster 100 kr i året – så bli medlem)
Øvrige: 200 kr (Ordinært medlemsskap i FRI koster 200 kr i året)

Alt av material er inkludert, drikke kan kjøpes i baren
18 års aldersgrense, drikke kan kjøpes i baren
Lokalet er rullestolvennlig.

Bli FRI medlem – da har du betalt inngangen allerede!

Ordinært medlemsskap koster 200 kroner per år.
Send en sms til nummer 2380 med kodeord «FRI + din epostadresse» i tekstfeltet.

Medlemsskap til redusert pris (studenter, arbeidsledige m.f): 100 kroner – send sms: FRI2 + din@epost.no til 2380