«Tid har kjærligheten ikke»: Aril Martinsen og Guttorm Guttormsen gjester regnbuetreffet på Kampen Omsorg+ torsdag 2. mars med sin egenproduserte kabaret: 

«Tid har kjærligheten ikke»

er en sorgmunter og lystig musikalsk kabaret av og med to venner og kollegaer med sans for den gode tekst, takt og tone. Komponist og musiker Guttorm Guttormsen har tonesatt tekster forfattet av; Inger Hagerup, Oscar Braaten, Alf Prøysen Rudolf Nilsen, Tove Jansson, Dylan Thomas, William Shakespeare, Bertol Brecht, Francoise Villon m.fl., som skuespiller Aril Martinsen har satt sammen til et livsløp.

Treff for regnbueseniorer

Velkommen til treff for regnbueseniorer på Kampen Omsorg+ torsdag 2. mars fra klokken 11:30 til 14:00. Møt gamle kjente og nye og hyggelige folk. Regnbuetreffet er et sosialt og trygt møtested for lesbiske, homofile, bifile og trans-seniorer. Delta, la gjerne kaffeslabberaset vare i flere timer og spis middag i kafeen eller bare ta en kjapp tur innom. I tillegg til kabaret denne gangen, byr vi som normalt på kaffe og te. Og selvsagt godt selskap!

Alle skeive seniorer i Oslo og Akershus er hjertelig velkommen. Det er gratis inngang, og åpent for alle som vil delta.

Les mer og finn flere arrangement for skeive seniorer her.

Regnbuetreff 2. mars
Sted: Kampen Omsorg + (buss nummer 60 stopper rett utenfor sentret).
Adresse: Brinken 35, Oslo
Klokkeslett: 11:30 -14:00 (oppstart en halv time før normalt pga Kabaret-visning – bli gjerne værende lenger)

Hjelp oss med å komme i kontakt med alle som kan tenkes vil ha behov eller glede av å delta på våre regnbuetreff.

Ring FRI OA-kontoret på 22606860 om du har spørsmål.

Det er Seniornettverket i FRI Oslo og Akershus (FRI OA – tidligere LLH Oslo og DNF-48) som sammen med Oslo Bymisjon siden høsten 2016 har hatt gleden av å invitere til Norges første dagtilbud for senior LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) ved et seniorsenter.

Illustrasjonsbilde: Dr Pitch – Rainbow Heart. Public Domain.