Mandag 6. november klokken 20:00 blir det avholdt medlemsmøte i FRI Oslo og Viken, med mulighet for både fysisk og digital deltakelse (påmelding lenger ned), hvor vi velger delegater til FRIs ekstraordinære landsmøte fra vår region.

På FRIs ekstraordinære landsmøtet deltar valgte delegatene fra FRIs ulike fylkeslag i Norge, fra nord til sør, øst og vest, for å diskutere veien videre og velge FRIs nasjonale ledelse etter alt som har skjedd i Sentralstyret høsten 2023.

FRIs ekstraordinære landsmøte blir avholdt 2. desember på Gardermoen, med fysisk oppmøte, og våre valgte delegater samles her for å velge leder og nestledere, samt styre- og varamedlemmer til sentralstyret i FRI.

Demokratiet i FRI er bygd opp slik at hvert fylkeslag velger sin egen delegasjon til landsmøtet. Og alle som er medlem i FRI Oslo og Viken kan bli valgt som delegat fra vår region og representere oss.

FRI OV er det største fylkeslaget i FRI. Vi skal sende en stor delegasjon som alle skal velges på medlemsmøtet 6. november. Vi har til sammen 16 delegat-plasser, utenom leder og nestleder.

Påmelding: Medlemsmøtet i FRI OV med valg av delegater til ekstraordinært LM i FRI (desember 2023)

  • Medlemsmøtet arrangeres fysisk i Mariboes gate 13, Oslo – og digitalt mandag 6. november – klokken 20:00.
  • Ønsker du å delta – les mer og meld deg på her!
  • Påmeldingsfrist: Søndag 5. november klokken 14:00. Link til digital deltakelse sendes ut etter påmeldingsfristen.

Medlemsmøtet med valg av delegater arrangeres 30 minutter etter ekstraordinært årsmøte i FRI Oslo og Viken (fra 18:00-19:30 samme kveld, mandag 6. nov) – og det serveres pizza og drikke mellom møtene til alle som er påmeldt begge møtene (separate påmeldinger). Det ekstraordinært årsmøtet som starer 18:30 handler om sakene: At Viken som fylke opphører, om Drammen Pride og om honorering av styreleder. Les mer og meld deg på her!

Artikkel sist oppdatert 3.11.2023 – 07:50.