Velkommen til boklansering og workshop: Janne Bromseth, PhD, kjønns- og seksualitetsforsker og faglig leder i prosjekt Skeiv kunnskap i FRI Oslo og Akershus, lanserer boka «Veier til inkluderende eldreomsorg. Skeive perspektiv».

Boklanseringen finner sted mandag 23. september fra klokken 11:30 på Kampen Omsorg+ (Kirkens Bymisjon), med påfølgende åpent og gratis seminar og workshop for ansatte i Oslo kommune og andre som er interessert.

Det bys på gratis lunsj til påmeldte (se link til påmeldingsskjema lenger ned).

 

Workshop: Hvordan gi god og inkluderende eldreomsorg?

I boken utforskes det hvordan man kan og skal gi lesbiske, homofile, bifile, trans- og interkjønnpersoner god og inkluderende eldreomsorg.

Som del av lanseringen byr vi på åpent og gratis seminar for ansatte i Oslo kommune som jobber med eldre mennesker – om du møter eldre gjennom ulike lavterskeltilbud i kommunal eller ideell regi, som ansatt på seniorsentre, i sykehjem eller på andre arenaer.

I seminaret settes det fokus på – og du lærer – hvordan en kan legge til rette for at eldreomsorgen er inkluderende og sikrer at alle blir møtt med kunnskap og respekt uavhengig kjønnsuttrykk, kjønnsidentitet og seksuell orientering.

Seminaret inneholder blant annet foredrag og film, og gir ny kunnskap til deg som jobber med seniorer i kommunen. Representanter fra brukerrådene og politisk valgte er også velkommen til å delta. Har du spørsmål? Kontakt janne@frioa.no eller ring oss på 22606860.

Seninar/workshop + lunch er gratis, men påmelding kreves:

Skeiv kunnskap: Velkommen til boklansering og workshop fra klokken 11:30 – 15:00.

  • Mandag 23. september.
  • Gratis lunch fra 11:30.
  • Lansering av boka klokken 12:00, med påfølgende seminar og workshop.
  • Kursholdere: Janne Bromseth og Hanna Christophersen fra prosjekt Skeiv kunnskap i FRI Oslo og Akershus.
  • Seminar og workshop avsluttes klokken 15:00.
  • Sted: Kampen Omsorg+, Kirkens Bymisjon (ta buss nummer 60 som stopper rett utenfor, eller ta T-banen til Tøyen).
  • Adresse: Brinken 35, Oslo.
  • Påmeldingsskjema: Klikk her!

 

Boka «Veier til inkluderende eldreomsorg – Skeive perspektiv» av Janne Bromseth utgis og er et samarbeid mellom prosjekt Skeiv kunnskap i FRI Oslo og Akershus, Senter for fagutvikling og forskning, Utviklingssenter – USHT Oslo, Sykehjemsetaten i Oslo kommune

Arrangementet er del av Senior i Sentrum-uken i Oslo, som Byrådsavdeling for eldre, helse og arbeid i Oslo kommune koordinerer.