Bli meD
BLI FRI!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du starte en ny aktivitet for skeive der du bor?

– Velkommen skal du være!

Starte et arrangement, en lokal pride eller grupppe i FRI Oslo og Viken?

Aktivitetsgrupper, sosiale møteplasser, lokallag og lokale prides i FRI Oslo og Viken er viktige grunnstener i organisasjonen vår.

Det eksisterer mye aktivitet i Oslo, og ganske mye aktivitet i Akershus, Buskerud og Østfold (de nye, gamle Viken-fylkene). 

Men vi vil alltid jobbe for å få til mer!

Og for å få til det trenger vi ditt engasjement!

 

Hva er det første du trenger?

Å starte en aktivitetsgruppe, et kafetreff, en turgruppe eller annet sosialt – der du bor –  trenger ikke å være en komplisert ting.

Men, dere trenger å være minst to personer i tillegg til deg selv, og ha et ønske om å drive med noe for skeive der du bor.

Hva kan vi drive med?

Her er det mange muligheter! I FRI OV har vi allerede grupper og aktiviteter som driver med alt fra håndarbeid til golf, fra å dra på teaterforestillinger til å synge i kor, fra å spille i korps sammen til å spille volleyball.

Vi har også mange grupper som rett og slett skaper sosiale møteplasser for våre medlemmer rundt i hele vår region – altså i Oslo og Viken. 

Denne listen er langt fra utfyllende, og det er nesten bare kreativiteten som setter grenser.

Men, det er en stor fordel å sjekke oversikten her først – om det allerede finnes en gruppe som driver med det du ønsker å gjøre, slik at man kan gå sammen om et større tilbud i stedet for å konkurrere om de samme medlemmene.

VI ER TRE ELLER FLERE –

HVA NÅ?  

L

Ta kontakt!

En trenger altså å være minst to personer i tillegg til deg selv, og ha et ønske om å drive med noe for skeive der du bor for å kunne starte opp og få støtte fra FRI Oslo og Viken.

Har dere en ide og vil starte en gruppe eller aktivitet? Ta kontakt med FRI Oslo og Vikens sekretariat på hei@friosloviken.no og fortell litt om dere selv og hva dere vil gjøre 🙂

L

Få oppstartshjelp

Hvis aktiviteten du/dere ønsker å drive med innebærer kostnader, kan dere søke om oppstartsmidler til aktiviteten. Sett da opp et enkelt budsjett som viser antatte inntekter og kostnader (vi hjelper deg mer enn gjerne med dette hvis du ikke har gjort dette før!).

L

Vi er ikke tre personer - hva da?

Da hjelper vi deg med å starte opp – og vi vil mer enn gjerne reklamere for din ide i våre kanaler. Si ifra, så kan vi promotere dere litt for eksempel i nyhetsbrev eller i sosiale medier.

  1. Hjem
  2. Aktuelt/nyheter
  3. Vil du starte noe for skeive der du bor?
FRI Oslo og Viken er et fylkeslag i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH og DNF 48).

FRI Oslo og Viken

 

Stå opp for for mangfold, PRIDE og frihet.

Si nei til rasisme, diskriminering og hat.

SISTE FRA BLOGGEN

Datoer for ‘Senior regnbuetreff med FRI’ – høsten 2024

Datoer for ‘Senior regnbuetreff med FRI’ – høsten 2024

Velkommen til høstens første 'Senior regnbuetreff med FRI’ torsdag 22. august 2024. Deretter treff på følgende torsdager: 5. og 19.  september. 3., 17.  og  31. oktober. 14. og 28. november. 12. desember - juleavslutning. Tid: 12:00-14:00. Sted: Schweigaards gate 34 E...

Ærespriser og Frydprisen 2024

Ærespriser og Frydprisen 2024

Onsdag 26. juni 2024 ble det delt ut to ærespriser i Pride Park i Sofienbergparken under Oslo Pride. Ærespriser ble tildelt Aasmund Robert Vik og Skeiv Ungdom. Frydprisen gikk til dragpioner Remi Johansen Hovda, og kjent som Nabi Yeon Geisha når han står på scenen....

FRI feirer og markerer Oslo Pride 2024

FRI feirer og markerer Oslo Pride 2024

Delta og engasjer deg – her er FRIs arrangement under pride i Oslo! I 2024 er 50 år siden FRIs forløperorganisasjon, DNF-48, arrangerte den første pridemarkeringen i Oslo. I 2024 feirer vi over 70 års organisert kamp for skeives rettigheter i Norge. Når vi nå – fra...