Bli med!
BLI FRI!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du starte en ny aktivitet for skeive der du bor?

– Velkommen skal du være!

Nils-Erik Aasen Flatø, leder i FRI Oslo og Viken. 

 

Nettverk og aktivitetsgruppper i FRI

Aktivitetsgruppene i FRI Oslo og Viken (FRI OV) er viktige grunnstener i organisasjonen vår. Mange av våre medlemmer benytter seg av tilbudene til gruppene.

Det er mye aktivitet i Oslo, men ikke så mange aktivitetsgrupper i Viken. 

Det har vi veldig lyst til å få mer av. Og da trenger vi ditt engasjement!

 

Hva er det første du trenger?

Å starte en aktivitetsgruppe, et kafetreff, en turgruppe eller annet sosialt – der du bor –  trenger ikke å være en komplisert ting. Men, dere trenger å være minst to personer i tillegg til deg selv, og ha et ønske om å drive med noe for skeive (lesbisk, homofile, bi/pan, transpersoner, interkjønn eller skeiv (queer)) der du bor.

Hva kan vi drive med?

Her er det mange muligheter! I FRI OV har vi allerede grupper og aktiviteter som driver med alt fra håndarbeid til golf, fra å dra på teaterforestillinger til å synge i kor, fra å spille i korps sammen til å spille volleyball.

Vi har også mange grupper som rett og slett skaper møteplasser for våre medlemmer rundt i hele vår region – altså i Oslo og Viken. 

Denne listen er langt fra utfyllende, og det er nesten bare kreativiteten som setter grenser.

Men, det er en stor fordel å sjekke oversikten her først – om det allerede finnes en gruppe som driver med det du ønsker å gjøre, slik at man kan gå sammen om et større tilbud i stedet for å konkurrere om de samme medlemmene.

VI ER TRE ELLER FLERE –

HVA NÅ?  

L

Ta kontakt!

En trenger altså å være minst to personer i tillegg til deg selv, og ha et ønske om å drive med noe for skeive der du bor for å kunne starte opp.

Har dere en ide og vil starte en gruppe eller aktivitet? Ta kontakt med FRI Oslo og Vikens sekretariat på hei@friosloviken.no og fortell litt om dere selv og hva dere vil gjøre 🙂

L

Få oppstartshjelp

Hvis aktiviteten du/dere ønsker å drive med innebærer kostnader, kan dere søke om oppstartsmidler til aktiviteten. Sett da opp et enkelt budsjett som viser antatte inntekter og kostnader (vi hjelper deg mer enn gjerne med dette hvis du ikke har gjort dette før!).

L

Vi er ikke tre personer - hva da?

Da hjelper vi deg med å starte opp – og vi vil mer enn gjerne reklamere for din ide i våre kanaler. Si ifra, så kan vi promotere dere litt for eksempel i nyhetsbrev eller i sosiale medier.

  1. Hjem
  2. Aktuelt/nyheter
  3. Vil du starte noe for skeive der du bor?
FRI Oslo og Viken er et fylkeslag i FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH og DNF 48).

FRI Oslo og Viken

 

Stå opp for for mangfold, PRIDE og frihet.

Si nei til rasisme, diskriminering og hat.

SISTE FRA BLOGGEN

Innkalling til årsmøte – forslag til arbeidsprogram 2023

Innkalling til årsmøte – forslag til arbeidsprogram 2023

Styret i FRI Oslo og Viken har nå lagt fram forslag til arbeidsprogram for kommende periode. Som medlem kan du påvirke dette ved å sende inn dine endringsforslag og tillegg til arbeidsprogrammet og andre sakspapirer som skal vedtas av årsmøtet. Frist for å melde inn...

Skeiv og stolt i idretten – hele livet

Skeiv og stolt i idretten – hele livet

Med støtte fra Norges Idrettsforbund kjører Vålerenga Fotball, Vålerenga Fotball Samfunn og FRI Oslo og Viken nå i gang pilotprosjektet «Skeiv og stolt i idretten – hele livet» med full kraft.